Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) és un museu dedicat a difondre el coneixement i el patrimoni científic, tècnic i industrial, fent atenció especial a la seva incidència social.

Conserva els testimonis materials més importants de l’enginy tècnic de la humanitat, així com dels objectes més rellevants inventats o fabricats a Catalunya.

La seu del MNACTEC està ubicada en un dels edificis més destacats del Modernisme industrial català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover. Es tracta d’una antiga fàbrica tèxtil de Terrassa, dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill i construïda entre 1907 i 1908.

La nau principal de l’antiga fàbrica acull les exposicions dedicades a la indústria tèxtil, el transport, l’evolució de la informàtica, la industrialització i l’energia. A la planta soterrani es poden visitar les carboneres, la xemeneia, les calderes i la màquina de vapor de l’antiga fàbrica, dos espais de descoberta adreçats al públic infantil i un espai que presenta propostes que vinculen les arts creatives amb la ciència i la tecnologia.

La visita

Història

informació pràctica

HORARIS

Obert de dimarts a diumenge. Consulteu els horaris al web.

Contacte

937 368 966
info.mnactec@gencat.cat

Adreça

Rambla d’Ègara, 270 | 08221 Terrassa